2013-01-03 10:12:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Szárnyakat kap, a munkahelyi sikerek utolérték

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Még most is az ünnepeket érzi, képtelen visszavergődni a szürke hétköznapokba. Gondolatai folyton elkalandoznak, álmodozik, visszaidézi a szép perceket. Talán egy induló kapcsolat ábrándjai kötik le a gondolatait?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szárnyakat kap, a munkahelyi sikerek végre utolérték, és ez új lendületet ad a tevékenységének. Hiába, nem mindegy, hogy mit mennyiért tesz az ember. A munkáját azonban le kell osztania, ne mindent maga akarjon elvégezni ezután is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Képtelen ma hosszabb időn keresztül a munkájára koncentrálni, valami folyton elvonja a figyelmét. Ha erre külső okot nem talál, akkor a saját lelkében kell keresni. Talán van valami ügy az életében, amire pontot kellene tennie.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Semmi kedve hozzá, hogy kibújjon az ágyából. Ez a passzivitás sajnos nem múlik el egész nap. Talán valóban jobb lenne, ha otthon maradna, vagy legalábbis takarékos üzemmódban tudna ma létezni. A rohangálást ma nem önnek találták ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan fordulatok borzolják az indulatokat a munkahelyén az Újév kezdetén. Mindig így van ez: a rosszat a következő évre áttolják, mintha azzal a szeretetünnepet szeretettel telibbé tehetnék. A nehézségeket ön jóra fordíthatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma sokan próbára teszik az ön nagyon is törékeny türelmét. Szerencsére önt nem olyan fából faragták, hogy egykönnyen fogást találjanak rajta. Ellenáll a sorozatos támadásoknak, illetve sikerül egyet-kettőt a visszájára fordítania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma nem érdekli sem a pénz, sem az üzlet, csak a magánéletére hajlandó koncentrálni. Jól is teszi, ha kerüli a konfliktusokat. Amíg az otthona meleg fészek, mért is érdekelné, a szokásos pénzhajhászó, lélekrabló életforma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kellemetlen eseménnyel indulhat a mai napja: talán a jeges utakon sikerül egy nagyot perecelnie. S habár a váratlan találkozás a betonnal fájdalmas lehet, a napja további részében már nem kíséri a botlás. Sőt: akár még szárnyalhat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne húzza-halassza hivatalos ügyei intézését: vágjon bele még a mai napon abba, amit már régóta eltervezett. Amit ma megtehet még könnyedén, az holnapra talán már nehézségekbe ütközhet. Az álmai is nyugodtabb lesz, ha túl van rajta.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az utóbbi időben elvesztette a kedvét arra, hogy a nagyobb haszon reményében kockázatot vállaljon. Teljesen igaza van: az élet ma nem olyan, hogy ezt megengedhesse magának. Inkább az aprót becsülje meg, és nézzen távolabbra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az élet egy nagy hintajáték: egyszer fenn, egyszer lenn. Ha gyerekkorában volt alkalma eleget gyakorolni az említett játékot, akkor még élvezi is a kilengéseket. Végül is az élet egy nagy kaland és játék, nemde?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön bármire képes lenne a kedveséért, és ezt folyamatosan tudatja is vele. Ne aggódjon, az illető nem fog visszaélni e helyzettel. Legalábbis tudatosan nem. De olyat ne adjon, amit később megbánna. Akkor már csakis magát hibáztathatja.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: